Kesihatan

Kedudukan Seks Tetap Setiap Zodiak

, Jakarta - Ternyata watak yang berbeza juga mempunyai kedudukan seks yang berbeza. Walau bagaimanapun, kedudukan seks kegemaran setiap orang berbeza, bergantung pada keselesaan masing-masing. Ayuh, ketahui kedudukan seks andalan pasangan anda dan kejutkan dia dengan helah terbaru anda dalam kedudukannya yang menyeronokkan!

Capricorn, Aquarius, Pisces

Sebenarnya, ketiga-tiga zodiak ini mempunyai persamaan mengenai kedudukan seks utama. Untuk masa-masa tertentu mereka mengelakkan kuki dan apa jua kedudukannya tidak menjadi masalah selagi itu foreplay ia sesuai. Kerana saya mahu yakin, pendakwah adalah kedudukan seks utama Capricorn, Aquarius dan Pisces.

Walaupun tajuknya pendakwah , anda dan pasangan anda masih dapat meneroka kedudukan konvensional dengan betul. Contohnya, jika seorang wanita mengangkat kedua kaki dan meletakkannya di bahu lelaki atau jika wanita itu lentur, dia dapat membuka kakinya sehingga telapak kaki menghadap ke sisi wajah. Untuk lebih banyak tenaga, biarkan wanita bergerak dari bawah. (Baca juga: Inilah Yang Menyebabkan Kepuasan Seks Berkurang)

Aries, Taurus, Gemini

Wanita di atas jadilah kedudukan seks utama ketiga-tiga zodiak ini. Lelaki memang gembira dengan kedudukan ini kerana selain hanya "menerimanya", lelaki juga dapat dengan jelas melihat daya tarikan tubuh pasangan mereka dan ekspresi pasangan mereka ketika berada di atas. Walaupun begitu, jangan hanya bersikap pasif, lelaki juga dapat bergerak dari bawah atau menyentuh titik rangsangan pasangan sehingga anda berdua dapat menikmati posisi ini lebih banyak.

Untuk ketiga-tiga tanda zodiak ini, sentuhan, bisikan dan belaian adalah tiga perkara yang tidak boleh dilepaskan ketika melakukan hubungan seks. Irama penembusan juga merupakan titik yang tidak boleh dilewatkan juga. Pastikan anda memberi tekanan pada setiap tekanan ketika penembusan dilakukan.

Kanser, Leo, Virgo

Ketiga-tiga zodiak ini tidak akan menolak jika ditawarkan gaya anjing , tetapi terutamanya Kanser gaya anjing hanya gangguan yang menarik bukan asas kedudukan seks untuk orgasme. Kanser kurang ekspresif dalam hubungan seks. Sekiranya anda menghidap Kanser dan ingin mendapatkan orgasme gaya anjing , cuba menjadi lebih ekspresif dalam menyatakan keseronokan yang anda rasakan ketika melakukan hubungan seks dengan pasangan anda.

Ekspresikannya melalui suara dan ekspresi wajah anda — tetapi jangan konyol, hanya wajar. Sekiranya anda bersikap ekspresif, pasangan anda juga akan bersemangat. Leo, yang merupakan watak yang paling utama, adalah juara dari segi gaya anjing . Petua untuk Leo, pastikan pasangan anda selesa dengan penembusan yang berlaku sehingga mereka dapat orgasme secara serentak. Untuk Virgo dengan Mr.P yang ukurannya di bawah rata-rata, anda boleh meminta pasangan anda membongkok sehingga kedudukan Miss V naik sehingga mencapai titik G pasangan.

Libra, Scorpio, Sagittarius

Kedudukan seks utama ketiga-tiga zodiak ini tidak suka bertualang . Bagi Libra yang tenang dan menenangkan, kedudukan seks utamanya selalu mengikut kehendak pasangannya. Untuk kelembutan Libra ini, anda boleh memberikan kejutan dengan menawarkan urutan setelah melakukan hubungan seks. Libra senang memijat bahu dan punggung.

Sebenarnya pendakwah untuk menggembirakan Scorpio dan Sagittarius. Tetapi jika anda dan pasangan baru anda membuat pertarungan, menghadap aka lelaki dalam keadaan duduk sementara wanita berada di atas akan menjadi posisi seks utama dan memberikan keintiman yang lebih.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat mengenai kesihatan seksual dan kedudukan yang memberi anda klimaks, anda boleh bertanya terus ke . Doktor yang pakar dalam bidangnya akan berusaha memberikan penyelesaian terbaik untuk anda. Bagaimana, cukup muat turun permohonan melalui Google Play atau App Store. Melalui ciri Hubungi Doktor anda boleh memilih untuk berbual melalui Panggilan Video / Suara atau Berbual .

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found