Kesihatan

5 Kedudukan Seks untuk Lelaki Bersaiz Kecil

, Jakarta - Adakah anda berada dalam barisan orang yang berfikir saiz tidak penting atau jirim ukuran ? Tinjauan yang pernah dilakukan majalah dalam talian Bustle mendedahkan bahawa 84 peratus wanita tidak mementingkan ukuran zakar pasangan mereka.

Sebenarnya, lebih banyak lagi keprihatinan pada ukuran Mr P adalah seorang lelaki sendiri. Ada yang merasa tidak dapat memuaskan pasangan mereka kerana ukurannya yang kecil. Adams ini cenderung menghadapi masalah fizikal. Mereka hanya mengabaikan kepentingan peranan foreplay dan kasih sayang. Sebenarnya, jika lelaki melakukan dua perkara ini, ukuran bagi wanita tidak akan menjadi masalah.

Kemudian perkara lain yang tidak boleh diabaikan adalah kedudukan hubungan intim. Berikut adalah 5 posisi seks yang disyorkan untuk zakar kecil yang perlu anda ketahui:

  1. Wanita di Atas

Kedudukan ini dapat memudahkan wanita untuk menjangkau syahwat. Wanita menentukan pergerakan, kelajuan dan tempohnya. Dengan kedudukan wanita di atas wanita merasa lebih mudah untuk mencari kedudukan yang tepat untuk klimaks. Tetapi, bukan kerana wanita di atas, lelaki itu menjadi pasif. Lelaki boleh melakukan aksi dengan memegang pinggul pasangan atau mengusap rambutnya.

Nota: Jangan lakukan penjarian jika anda tidak tahu bahagian mana yang menyenangkan untuk pasangan anda sentuh. Penjarian tanpa tujuan hanya akan menjadikan pasangan tidak fokus pada pergerakan, ini akan melambatkan klimaks.

  1. 69

Lelaki dan wanita boleh mendapatkan klimaks melalui kedudukan ini. Melalui kedudukan 69 lelaki tidak bergantung pada Mr Pnya untuk memuaskan pasangan tetapi ketangkasan lidah, bibir dan naluri naluri untuk menyentuh di tempat yang betul.

Catatan: Jangan biarkan gigi anda menyentuh kawasan intim pasangan anda yang menyebabkan anda kehilangan minat dan enggan terus melakukan hubungan seks.

  1. Gaya Doggy

Tidak gaya anjing normal tetapi seorang wanita dalam keadaan duduk dan mengangkat pelvisnya ke atas sementara punggung dan kepalanya rata dengan katil. Dengan kedudukan seperti ini, lelaki dapat melakukan penetrasi maksimum. Wanita juga lebih mudah klimaks kerana seluruh dinding faraj bersentuhan dengan zakar.

Catatan: Pasangan harus memperhatikan irama dan memastikan mereka berdua bersetuju dengan kelajuan pergerakan. Kadang kala pergerakan pantas sahaja tidak membuat pasangan menemui kemuncak.

  1. Barrow

Posisi seks ini adalah pengubahsuaian pendakwah , kedua-dua kaki wanita diletakkan di bahu lelaki supaya penembusan dapat lebih mendalam. Yang mengatakan, betapa kecilnya ukuran zakar, wanita dapat mendapatkan klimaks mereka melalui posisi ini. (Baca juga Tingkatkan Nafsu, Cubalah Keintiman dengan Vibrator)

Catatan: Tidak hanya bergantung pada kedudukan ini sahaja, lelaki dapat menolong wanita mencapai klimaks dengan sentuhan dan bisikan yang penuh kasih sayang. Sentuhan mata dapat memberi kasih sayang pada wanita. Mencium dahi pasangan ketika lelaki berada di atas dapat memberikan sensasi yang menyenangkan untuk dicintai oleh wanita.

  1. Gunting

Jenis posisi seks ini dilakukan secara sampingan. Di mana wanita itu tidur di sisinya sementara lelaki itu berbaring separuh dan memasukkan Mr P dari belakang. Kedudukan ini seolah-olah membuat Miss V terbuka tetapi akan membantu pasangan mendapatkan klimaks sekiranya lelaki itu juga melakukannya penjarian .

Catatan: Pastikan anda dan pasangan selesa melakukannya. Terdapat kemungkinan kegagalan pada percubaan pertama, mungkin kerana anda dan pasangan kurang fleksibel. Walau bagaimanapun, kedudukan seks ini cukup menarik untuk dicuba, sehingga anda dan pasangan anda mempunyai pelbagai posisi dan jangan bosan dengan gaya itu.

Ukuran zakar bukan sahaja masalah utama dalam melakukan hubungan seks antara suami dan isteri. Masih ada beberapa masalah penting selain membincangkan ukuran. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lebih lanjut mengenai seks, sila tanya di . Cukup muat turun permohonan melalui Google Play atau App Store. Melalui ciri Hubungi Doktor anda boleh berbual secara langsung melalui Panggilan Video / Suara atau Berbual dengan pakar dalam bidang tersebut.